MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY

A BÉLBEN ÉLŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ÁLTAL KELETKEZETT PAPILLÓMÁK!

MINDEN PAPILLOMÁS EMBERT BELŰLRŐL FALJÁK FEL A PARAZITÁK

Ha egy embernek papillómák vannak a bőrén, akkor a halálos paraziták kolóniái, amelyek lassan emésztik a szervezetet, szilárdan beépültek a belső szervekbe.

A statisztikák szerint több mint egymilliárd ember fertőzött az emberi papillomavírussal (HPV). Az ember még azt sem gyanítja, hogy parazita áldozatává vált.


A kérdésekre válaszol:
Gartner Áron
Egyetemi tanár, Ph.D. - A Worminógiai és Trópusi Orvostudományi Kutatóintézet vezetője.Több mint 60 tudományos cikk szerzője a molekuláris Worminógiáról. A „Magyarország kémiai és biológiai biztonsága” program keretében 11 kormányzati szerződés felelős végrehajtója, a leishmaniasis molekuláris diagnosztikájával kapcsolatos kutatási projektek végrehajtója.

Szakmai tapasztalat: több mint 30 év.


A szerkesztőségtől:A statisztikák szerint több mint egymilliárd ember fertőzött az emberi papillomavírussal (HPV). Az ember még azt sem gyaníthatja, hogy parazita áldozatává vált.

Az Orvosi Worminógiai és Trópusi Orvostudományi Intézetben felfedezték az emberi testen megjelenő papillómák új okát: a parazitákkal való fertőzést. Egy nemrég befejezett tanulmány szerint a paraziták hulladékai mérgezőek és kedvező környezetet képeznek a gyomorban a putrefactive /rothasztó baktériumok kifejlődéséhez.Pont ez az oka annak, hogy a parazitákkal fertőzött embereknél a testükön papilloma kiütések figyelhetők meg.

Ma erről beszélünk a Worminógiai és Trópusi Orvostudományi Intézet vezetőjével Gartner Áron professzorral.

Riporter:Jó napot kívánok, professzor úr!A fő kérdéssel kezdem, igaz, hogy Magyarország vezető szerepet játszik a lakosság parazitákkal való megfertőzésében? "

Gartner Áron: Igen.Magyarország vezető helyet foglal el a parazita fertőzés rangsorában. Ennek oka a rendkívül rossz környezeti helyzet, a hatóságok tétlensége és az emberek figyelmen kívül hagyása.

Riporter:”Professzor úr, mennyire igazak a parazita- és papillomavírus fertőzések kapcsolatáról szóló kutatási eredmények? "

Gartner Áron: Csupán pár évvel ezelőtt az orvosi közösség úgy gondolta, hogy a papillómák szexuális úton terjednek.Azonban, az utolsó tanulmányok bebizonyították, hogy egy másik fontos ok a gyomor- és máj problémák (amelyek parazitákkal való fertőzés esetén mindig előfordulnak).A tudósok azt is kijelentették, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni egy ilyen látszólag „átlagos tünetet”. A parazitákkal való fertőzés szinte minden súlyos betegség előfordulásához vezet az emberi szervezetben.

Gartner Áron: Személy szerint bízom intézetünk kutatásában. A testen a papillomák banális "növekedése" súlyos betegséggé alakul ki.Az emberi halálesetek mintegy 92% -át parazita fertőzés okozza. És ez nem csak a betegség okozta halál.Az úgynevezett "természetes halálesetek" túlnyomó része a szervezetben és a szervekben lévő paraziták életének következményei.

Riporter: "Általában a paraziták banális férgeket jelentenek, hogyan vezethetnek papillómák megjelenéséhez és akár az ember halálához?"

Gartner Áron: Valójában nagy hiba az a vélemény, hogy az emberi paraziták - kizárólag férgek.Nagyon sokféle parazita él különféle szervekben. És számos következményekhez vezetnek.És hát a férgek is, pontosabban a helminták, nagyon veszélyesek. Szó szerint elpusztítják a bélrendszert, ami annak bomlásához és végül halálhoz vezet. És mellesleg, még a helmintákat is nagyon nehéz felismerni és megsemmisíteni.

Velük együtt több ezer parazita élhet a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben és a gyomorban.És gyakorlatilag szinte mindegyik halálos. Néhányan azonnal agresszíven cselekednek és elpusztítják a szervezetet.Néhányan, egyelőre észrevehetetlenül működnek, amíg a mennyiségük olyanná válik, hogy a hordozó szervezet már nem bírja fenntartani magát és az ember meghal.

Ugyanakkor magabiztosan mondhatom, hogy gyakorlatilag szinte mindenki fertőzött parazitákkal. Csak a legtöbbjét rendkívül nehéz felismerni. És amikor megjelennek a parazita-fertőzés következményei, az orvosok megpróbálják ezeket kezelni. Még a testek boncolásakor is speciális tesztekre van szükség a paraziták kimutatására. Legalább is a legtöbbjükkel.

Több ezer parazita élhet a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben és a gyomorban. És szinte mindegyik halálos. És általában minden a papillómák megjelenésével kezdődik.

Riporter: "Tudna-e mesélni néhány konkrét példát a parazita fertőzésről?"

Gartner Áron: Több száz esetet tudok elmondani. De valószínűleg azokról fogok mesélni, amelyek a legjobban megmutatják a paraziták veszélyét.

Először is, mint kiderült, néhány szalagféreg fajta rákhoz vezethet. Ráadásul formálisan nem az ember, aki megfertőződik, hanem pontosan a férgek.És rosszindulatú sejtjeik elterjednek az egész szervezetben, megfertõzve az embert.Ez akkor fordul elő, amikor a féreg lárvája a bélrendszerből a szervezet nyirokcsomókba jut be.Ennek eredményeként rákos daganatok alakulnak, amelyek gyorsan megfertőzik az embert. A halál szó szerint néhány hónap alatt bekövetkezik.Éppen a múlt héten rögzítettek az ilyen daganatokból származó halálesetet.

A fotó közepén: egy rosszindulatú daganat sejtjei, amelyeket egy parazita féreg adta át az embernek .

Gartner Áron: Egy másik általános eset - az emberi agy parazitákkal való fertőzése. Ez neurózishoz, fáradtsághoz, túlzott ingerlékenységhez és hirtelen hangulatváltozásokhoz vezet.És a későbbi szakaszban, amikor az agy megtelik parazitákkal, súlyosabb betegségek alakulnak ki, amelyek végül halálhoz vezetnek.

A boncolásokról fénykép-archívumot készítünk, ahol a szervekben élő parazitákat fedeztek fel. Itt van néhány fénykép, de figyelmeztetek mindenkit, szörnyűek. (Figyelem! 18+)

Férgek az eltávolított emberi epehólyagban:

Paraziták az emberi agyban, amelyek rákos daganatot okoztak:

Szívmegálláshoz vezető szívférgek:

Gartner Áron: A harmadik példa - az emberi szív parazitafertőzése. Úgy gondolják, hogy ez egy nagyon rosszul terjedő betegség. Valójában az emberek kb. 23% -nak vannak szívférgek.Vagyis szinte minden negyedik embernek. Korai szakaszban teljesen láthatatlanok, testre gyakorolt hatásuk nullára csökken. De minél hosszabb idő telik el, annál észrevehetőbb a férgek aktivitása az emberi szívben.Sok szívbetegség kiváltó okaivá válnak, és ha a szívmegállás miatti hirtelen halálról beszélünk, akkor ezeknek a parazitáknak az ilyen esetekben csaknem 100% -kos szerepük van.

Riporter:"Milyen más a veszélyek vannak a parazita fertőzésnek?"

Gartner Áron: A férfiaknál a paraziták okozzák: a HPV-t, prosztata gyulladást, impotenciát, adenomát, cisztitiszt, vese - homokot és kővet és hólyagkövet.

A nőknél: a petefészek fájdalmat és gyulladást. HPV. Fibroma, mioma, fibrocisztás mastopathia, mellékvesék, hólyag és vesék gyulladása alakul ki. Nos, természetesen előfordul a bőr korai öregedése, ráncok, szem alatti zacskók, szemölcsök és papillómák jelennek meg az arcon és a testen.

Riporter:"Hogyan lehet megvédeni magunkat a parazitáktól? Van-e tesztek, gyógyszerek?"

Gartner Áron: Sajnos kijelenthető, hogy manapság nincsenek igazán pontos eszközök a parazita diagnosztizálására az emberi szervezeteben .Ez részben annak köszönhető, hogy hatalmas számú parazita faj létezik (amelyekről tudomásunk szerint több mint 2000 faj van), részben annak felfedezésének rendkívül magas szintű bonyolultsága.A teljes parazita elemzési eljárás Magyarországon csak néhány helyen elérhető, és sok pénzbe kerül.

Az első tünetek, amelyek alapján elmondható, hogy a szervezetben paraziták élnek:

 • a fő tünet a papillomák a testen;
 • rossz lehelet;
 • allergiák (kiütések, könnyező szemek, orrfolyás);
 • bőrkiütés és bőrpír;
 • gyakori megfázás, mandulagyulladás, orrdugulás;
 • krónikus fáradtság (gyorsan elfárad, függetlenül attól, hogy mit csinál);
 • gyakori fejfájás;
 • székrekedés vagy hasmenés;
 • ízületi és izomfájdalom;
 • idegesség, alvás - és étvágyzavarok;
 • sötét szem alatti körök, táskás szemek .

Gartner Áron: Ha legalább egyike van a tüneteknek - 99% -os valószínűséggel azt mondhatjuk, hogy a szervezetben paraziták vannak. És sürgősen harcolni kell ellenük!

Ha a gyógyszerekről beszélünk, akkor itt minden problémás. A mai napig csak egyetlen fejlemény létezik, amely lehetővé teszi a parazitáktól való megszabadulását. Amit egyébként Magyarországon hoztunk létre.

Ez a Wormin parazitaellenes gyógyszer, amelyet most már 50% -os kedvezménnyel lehet megvásárolni, de erről egy kicsit később. A Wormin a Worminógiai Intézet, a Magyar Tudományos Akadémia egy független fiatal tudósok csoportjának részvételével hozta létre.Egyidejűleg két tucat gyógyszerkészítményen dolgoztunk a paraziták ellen. A fejlesztési folyamat során azonban kiderült, hogy a Wormin volt a leghatékonyabb.

Gartner Áron: Manapság ez az egyetlen olyan szer a parazita kihajtására a szervezetből , amely általában létezik a világon.Ezért ennyire üldözik őt a nemzetközi gyógyszertári láncok és a gyógyszeripari cégek.Más parazitaellenes gyógyszerekkel összehasonlítva ez a gyógyszer azonnali hatással van a paraziták teljes spektrumára, amellyel az emberek megfertőzhetők.A diagnosztizálás során felmerülő problémák miatt ez lehetővé teszi a teljes szervezet hatékony tisztítását. A fentiekben már említettem, hogy szinte lehetetlen megérteni, hogy az emberek melyik élősködővel fertőzöttek.És a Wormin elpusztítja és kihajtja a szervezetből bárhol élő parazita testét - az agytól és a szívtől a máj és a belekig. A ma meglévő gyógyszerek közül egyike sem képes erre.

A Wormin klinikai vizsgálatok

A Wormin klinikai vizsgálatokat 2019 végén végezték el a Budapesti Dermatológiai Intézetben. Összesen 3289 ember vett részt bennük.

 • A vizsgált emberek 100% -nál: Helminthiasis és petéik megszüntetése
 • A vizsgált emberek 91% -nál: A hasnyálmirigy működésének és állapotának normalizálása
 • A vizsgált emberek 83% -nál: Az allergiás dermatitis megszüntetése
 • A vizsgált emberek 92% -nál: Gyomorhurut, fekély, hasmenés megszüntetése
 • A vizsgált emberek 98% -nál: Vérszegénység megszüntetése
 • A vizsgált emberek 100% -nál: A papillomavírus és a papillomák megszüntetése

Riporter:"Azt hiszem, az olvasóink érdeklődni fognak arról, hogy hol szerezhető be a Wormin?

Gartner Áron: A Wormin 50% kedvezménnyel az ország bármely lakosa megrendelheti!

A Wormin magas hatékonyságának bizonyítására és a magyar lakosság ismertetése érdekében a Dermatológusok Egyesülete, amelybe a legismertebb orvosok tartoznak, egy speciális programot indított, amelynek köszönhetően a gyógyszer 50% -os kedvezménnyel vásárolható meg.

Ön is Kipróbálhatja a gyógyszer hatékonyságát!

MINDEN MAGYARORSZÁGI LAKOS MEGRENDELHETI A Wormin 50% -OS KEDVEZMÉNNYEL, FUTÁRSZOLGÁLATTAL SZÁLLÍTVA!

Riporter:” Doktor úr, mi szükséges ehhez?”

Gartner Áron:

 1. Ki kell tölteni az alábbi megrendelő lapot.
 2. Várja meg az operátor hívását, és pontosítsa, hogy melyik címre kéri a csomagot.
 3. Fizessen kézhezvételkor.

Promóciós idő - -tól ig(ebben az időszakban kell megrendelni a gyógyszert 50% -os kedvezménnyel, azután csak piaci értéken lehet megvásárolni)

Riporter:”Professzor úr, szeretne e még valamit mondani az olvasóinknak, mielőtt befejezzük az interjút? "

Gartner Áron: Csak azt szeretném mondani, hogy vigyázzanak az egészségükre. Lehet, hogy nem is gyanítják , de a szervezetükben 97-98% valószínűséggel paraziták élnek. Bárhol lehetnek - a vérben, a belekben, a tüdőben, a szívben, az agyban. A paraziták szó szerint felfalják Önt belülről, ugyanakkor mérgezik a szervezetet. Ennek eredményeként számos egészségügyi probléma merül fel, és az élettartam 15-25 évvel csökken.

És azt is, hogy vigyázzanak a hamisításokról! Az eredeti Wormin kedvezményes programhoz csak az alábbi rendelési adatlap kitöltésével lehet csatlakozni.

Figyelem!

Allami program -ig

Töltse ki a adatlapot promóciós árért! A promóciós csomagok száma korlátozott!


AKCIÓS
ár

10300HUF

54 csomag maradt akciósan!


VÉLEMÉNYEK
127 kfelhasználó 203 megjegyzése
 • Még az akció előtt megrendeltem magamnak ezt a terméket. Nagyon sok papilloma volt a nyakamon és a hónaljban. Már az ötödik napon úgy éreztem, hogy kevesebb lett. Ezzel együtt javult a gyomor működése is.
  Most a megelőzés céljából háromhavonta beszedek egy kúrát.
 • Megrendeltem akciósan, a második napon a futár házhoz hozta. Nagyon sok papilloma volt a nyakamon. Elkezdtem szedni, és ami kiszabadult belőlem ... Nem is gondoltam volna, hogy ennyi állat lehet a belekben. Szinte ijesztő arra gondolni, hogy ezekkel együtt éltem.

 • Szerencsétlenség történt, a kisgyermek bilijében megláttam a fehér férgeket . Nagyon megijedtem! Nemrégiben a barátnőm küzdött ezzel a problémával a gyermekeinél, most minket is megérintett ...A barátnőm tanácsolta a Wormin a paraziták ellen. Azonnal megrendeltem a hivatalos weboldalon és az egész családdal végig csináltuk a kúrát. Természetesen belenéztem a gyermek székletébe és sok szörnyű dolgot láttam, sok döglött féreg jött ki! Miután befejeztük a kúrát, teljes analizist csináltunk a férgekre, az eredménynek örültünk , semmit sem találtak! Vagyis a Wormin teljesen kigyógyított minket. És ami a legjobb, hogy a gyereknek semmilyen gyanúja sem volt, nem kellett sokkolnunk. És itt van, amit először láttam a biliben (nem gyengéknek való látvány!):

 • Köszönöm, doktor úr. Amikor elkezdtem szedni a Wormin, nem is tudtam elképzelni, hogy a hatás ilyen lesz. A hasi fájdalmak megszűntek (úgy tűnik, valami volt a belekben), légszomj eltűnt, az összes papilloma eltűnt.És most 53 éves koromban sok 30 évessel vetélkedhetek.Nagyon köszönöm, hogy felnyitotta a szemét az embereknek, elmesélve nekik a problémáját. A háziorvostól ilyet nem hall az ember.
 • András, ne aggódjon, és folytassa a Wormin szedését. A lényeg az, hogy kövesse a gyógyszer használati utasítását.

  Tisztelettel, Áron.
 • Szedtem a Wormin. Tényleg csodálatos hatása van. Fiatalnak és egészségesnek érzem magam. Az immunitás észrevehetően javult: a kúra befejezése óta az eltelt 8 hónapban soha nem voltam beteg. Korábban csak álmodozni tudtam erről. Mindenkinek ajánlom,senki se kételkedjen.Rendeljenek amíg tart az 50% kedvezmény. 10300 HUF
 • Nemrég néztem egy műsort a TV-ben az emberi szervezetben élő parazitákról. Ott beszélték erről a termékről, azzal dicsekedve, hogy Magyarországon létrehoztuk a világ legjobb terméket a paraziták ellen. Véleményem szerint még egy miniszter is volt a műsorban.
 • Én is megrendeltem, sikerült még akciósan.Megígérték, hogy egy héten belül kiszállítják,már nagyon várom!
 • Régebben gyötört a fejfájás és sok papilloma is volt a testemen. Szedtem a Wormin néhány hétig és minden eltűnt. Most arra gondolok - lehet, hogy valami ott élt is bennem ...

 • Egyébként, a nagymamám megtanított minket kihajtani a parazitákat üröm teával. Az egész család itta a teát, az ascaridák csak úgy jöttek ki a gyerekekből. Viszont a papillomákkal nem tudtam megbirkózni. Megrendeltem a Wormin, remélem nem lesz több probléma ezekkel a kinövekedésekkel. Az, hogy az 50% -os kedvezmény van - az mesés és szedni is könnyebb.
 • Ez nem átverés? Miért az interneten reklámozzák?
 • Csatlakozom az ajánlásokhoz. Amikor elkezdtem szedni, szó szerint olyan szörnyűségek jöttek ki belőlem,hogy pánikban rohantam a fővárosba. Ott találtam egy parasitológust, megnézte mindezt, és azt mondta, hogy állítólag ezek férgek a májból . És ha nem a Wormin, akkor 2-3 év alatt megöltek volna engem.
 • Marcsi,ön olvasta egyáltalán a cikket? Az interneten minden megtalálható, mert a "gyógyszertári hiénák" még ezen is keresni akarnának! És hát milyen átverésről lehet szó, ha a kézhezvétel után fizet és még 50% engedményt is kap? Én megrendeltem - a futár kihozta, mindent megnéztem és átvettem, és valóban csökkentett áron.És az interneten most már minden megtalálható - a ruháktól és a cipőktől az elektronikáig és a bútorig.
 • Nagyszerű tabletták. Ketten a feleségemmel szedtük, mindkettőnknél javult a közérzet. Tényleg, mintha megfiatalodtunk volna, több erő és energiánk lett. A paraziták valóban gátolják az emberi immunitást. Amikor megszabadulsz tőlük, teljesen másképp érzed magad.
 • Köszönöm a tippet. Meg kell tisztulni. Legalább egyszer az életben. Soha nem tettem ezt, de most azt hiszem, hogy paraziták nélkül tényleg jobb lenne :) És az a tény, hogy vannak olyanok bennem, szinte biztos. Egy életen át, annyi mindent össze tudunk gyűjteni a szervezetben.
 • Köszönöm, doktor úr. Ha nem ön, soha nem tudtam volna a Wormin. És valószínűleg pár év múlva meghaltam volna. Látnia kellett volna, hogy mi jött ki belőlem a gyógyszer bevétele után.
  Es a csomag is gyorsan megérkezett.
 • Xenia,nem érdemes hálálkodni. Inkább mondja meg, mennyi ideig tartott a kezelés?

  Tisztelettel, Áron
 • Körülbelül két hétig,Áron.20 nap elteltével a paraziták többé nem jelentek meg.
 • Megértettem, Xenia, köszönöm.

  Tisztelettel, Áron
 • Az eredmény egyszerűen meghaladta a várakozásokat. Most 20 évvel fiatalabbnak érzem magam.
 • Ma, szó szerint most részt vettem egy speciális programban. Kiváló feltételek vannak, siessenek! A hivatalos weboldalon rendeltem meg. Nagyon gyorsan visszahívtak és megerősítették a rendelésemet. Félelmetes ezzel belül együtt élni.
 • A gyermekemet férgek miatt kórházba vitték. Az orvosok kétszer hajtották ki őket, és mindkét alkalommal kudarcot vallottak. Azt mondják, hogy egyes speciális férgekre nem hatnak a gyógyszerek. Csak a Wormin segített. Nagyon köszönöm a gyártónak!
 • Az egyik ismerősünk magán patikájában ezeket a tablettákat tízszer drágábban árusítják, ezért nem mertem megvenni, sajnáltam a pénzt. És itt láttam, hogy olcsó és 50% -os kedvezményt nyújtanak, azonnal megrendeltem. A nyugdíjamból többet nem tudok fizetni érte.
 • Ildikó, a gyógyszertárak is megpróbálják ezeket eladni. Ez szentségtörés, hogy igy akarnak meggazdagodni a betegeken.Most nyomon fogjuk követni: hova és kinek küldjük a terméket.

  Tisztelettel, Áron
 • Most már fél éve használom a tablettákat. barátnőm hozta valahonnan. Folyamatosan életerős vagyok, tele energiával. És előtte úgy kóvályogtam, mint egy félholt öreg asszony. A gyógyszer nagyszerű!Míg a kedvezmény 50%, addig tartalékoljunk!
 • Hagyjon megjegyzést